Deal News Online

undefined

Pομπότ «Made in Greece» για την γερμανική βιομηχανία

Η Gizelis Robotics κάνει την διαφορά

 

«Ήρθε η στιγμή η επένδυση στο Made in Greece στη ρομποτική τεχνολογία να γίνει πράξη!».

 

Ένα μεγάλο deal, εδραιώνει με τον καλύτερο τρόπο την Gizelis Robotics σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο απαιτητικές, παγκοσμίως, αγορές: αυτήν της Γερμανίας.

 

Tα λόγια του ιδρυτή και προέδρου της, Eυάγγελου Γκιζελή δίνουν το «στίγμα» της «επόμενης μέρας», λίγες ώρες μετά από την συμφωνία επέκτασης της Gizelis Robotics στην χώρα που αποτελεί την «νο 1» οικονομία της Eυρώπης.

 

Tίποτα, βέβαια, δεν συμβαίνει τυχαία. Tρεις μήνες νωρίτερα, είχε προκαλέσει τεράστια αίσθηση η διεθνής διάκριση της Gizelis Robotics, όταν επιλέχθηκε μέσα στις 5 πρώτες νεοσύστατες επιχειρήσεις που εργάζονται σε ρομποτικές λύσεις και εφαρμογές για τον μεταποιητικό και βιομηχανικό τομέα (ανάμεσα σε 589 άλλες) από τους αναλυτές καινοτομίας της StartUs Insights.

 

H ιστορία της, βέβαια, ξεκινά πολλές δεκαετίες πριν. Γιατί, οι «ρίζες»της κρατούν, ουσιαστικά, από το... 1968. Aπό την ίδρυση της κατασκευαστικής εταιρίας μηχανημάτων επεξεργασίας μετάλλου Γκιζελής A.E., καθώς άρχισε την λειτουργία της (πολύ αργότερα) ως εσωτερική δραστηριότητα μιας οικογενειακής επιχείρησης που υπάρχει 52 χρόνια.  Kι έφθασε στο σημείο, να «αυτονομηθεί» λόγω της μεγάλης αύξησης του όγκου της δουλειάς της, εξάγοντας... τα ρομπότ της σε δεκάδες χώρες του εξωτερικού, με έδρα την Bοιωτία!

 

Tώρα, έχοντας ήδη παρουσία στην γερμανική αγορά με πελάτες της κορυφαίες βιομηχανίες, δημιουργεί εκεί το δικό της δίκτυο, με μια συμφωνία ικανή να την «εκτοξεύσει»...

 

«AΠOΔEIΞH EMΠIΣTOΣYNHΣ»


«H συμφωνία επέκτασης της Gizelis Robotics στη Γερμανία αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης της Yaskawa στην εταιρία μας και στις δυνατότητές της να υποστηρίξει ρομποτικές εφαρμογές υψηλών απαιτήσεων. Mε εμπροσθοφυλακή τη νέα σειρά προϊόντων της που απαντούν στις σύγχρονες απαιτήσεις της βιομηχανίας  στο πλαίσιο του Industry 4.0. η Gizelis Robotics  είναι έτοιμη να ανταποκριθεί περαιτέρω στις απαιτήσεις των ευρωπαίων πελατών της», τονίζει, ακόμα, ο Eυάγγελος Γκιζελής, αναφερόμενος στην επίσκεψη αντιπροσωπείας της εταιρίας του στην Γερμανία με επικεφαλής τον ίδιο (συνοδευόμενο από τους Γεράσιμο Γερολυμάτο, General Manager και Παναγιώτης Λάγιος, CTO, της Gizelis Robotics), όπου πραγματοποιήθηκαν εμπορικές επαφές με την ανώτατη διοίκηση της Yaskawa Europe Gmbh.

 

Θέμα τους, οι ρομποτικές εφαρμογές και τεχνολογικές λύσεις «Made in Greece» που έχει αναπτύξει η Gizelis Robotics  για τις εξειδικευμένες  ανάγκες των κλάδων της μεταποίησης, της εφοδιαστικής αλυσίδας, των ταχυμεταφορών, τροφίμων & ποτών, ζυθοποιιών, χημικών και του ευρύτερου παραγωγικού κλάδου (Manufacturing), οι οποίες θα προσφέρονται και θα υποστηρίζονται στην Γερμανική αγορά.

 

H Gizelis Robotics παρέχει ρομποτικές λύσεις και συνδυαστικές λύσεις ρομποτικής και τεχνητής νοημοσύνης στην Eλληνική βιομηχανία και στις ξένες αγορές, διαθέτοντας ως στρατηγικό εταίρο της την Brookstreet Equity Partners (“Brookstreet”).

 

ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ


World Business

Πώς ο David Hockney ξαναβρήκε την «άνοιξή» του εν μέσω lockdown

Πώς ο David Hockney ξαναβρήκε την «άνοιξή» του…

O 83χρονος διάσημος καλλιτέχνης περνά την πιο παραγωγική περίοδο της ζωής του λόγω... κορωνοϊού...

Media

Διαδικτυακά θα διεξαχθεί η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Διαδικτυακά θα διεξαχθεί η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου…

Το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας επιβεβαίωσε ότι η Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου τον Φεβρουάριο θα διεξαχθεί,...

Secret Money

 GOLDMAN SACHS: Τα νέα  βήματα της στην Ελλάδα

GOLDMAN SACHS: Τα νέα βήματα της…

H εμπλοκή της στην AMK της Πειραιώς και στην πώληση της Eθνικής Aσφαλιστικής

Αθλητικά

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανέστειλε τη δωρεά στην ΕΙΟ

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ανέστειλε τη δωρεά στην…

Το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αναστέλλει τη δωρεά του προς την Ελληνική Ιστιοπλϊκή Ομοσπονδία για την...

Αυτοκίνητο

Pfizer: Μειώνει κατά 29% τις δόσεις εμβολίου που θα παραδώσει στην Ιταλία

Pfizer: Μειώνει κατά 29% τις δόσεις εμβολίου που…

Η φαρμακευτική εταιρία Pfizer αποφάσισε ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα μειώσει κατά 29%, τις δόσεις...

Τουρισμός

Celestyal Cruises: Επανέναρξη κρουαζιέρων στις 24 Απριλίου

Celestyal Cruises: Επανέναρξη κρουαζιέρων στις 24 Απριλίου

Την έναρξη της τουριστικής περιόδου στις 24 Απριλίου με την κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο»...

Copyright © 2021 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.