Τουρισμός

TUI: Χιλιάδες νέα ελληνικά πακέτα διακοπών για τέλος 2020

Η TUI επιμένει με πακέτα διακοπών στα Ελληνικά νησιά για το τέλος του 2020, προσφέροντας περισσότερες δυνατότητες στους Βρετανούς για να απολαύσουν έστω και την τελευταία στιγμή τις φθινοπωρινές ομορφιές της χώρας μας.

 

Ο ταξιδιωτικός κολοσσός ανακοίνωσε επιπλέον πτήσεις για τους δημοφιλούς στους Βρεταννούς τουριστικούς προορισμούς της Κω, της Ρόδου και της Ζάκυύνθου και, όπως αναφέρει, αυτές περιλαμβάνουν χιλιάδες νέα πακέτα.

 

Συγκεκριμένα, οι διακοπές στη Ζάκυνθο θα διατεθούν στην αγορά μέσα στον Οκτώβριο με πτήσεις από το Γκάτουικ, το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ. Για την Κω, η εταιρία προσθέτει επιπλέον διακοπές έως τις 15 Νοεμβρίου, με πτήσεις από το Γκάτουικ και το Μάντσεστερ.

 

Την ίδια στιγμή, οι διακοπές στη Ρόδο θα προσφέρονται για αναχωρήσεις έως και την 14η Νοεμβρίου 2020, με πτήσεις από το Γκάτουικ, το Μάντσεστερ και το Μπέρμιγχαμ.

 

Οι νέες προσθήκες πακέτων ανακοινώνονται μετά την επιστροφή της Λέσβου, Τήνου, Σαντορίνης και Ζακύνθου στη λίστα αερογεφυρών του Ην. Βασιλείου, που σημαίνει ότι οι Βρετανοί δεν θα χρειάζεται να περνούν από καραντίνα κατά την επιστροφή τους από τους προορισμούς αυτούς.

 

Σημειώνεται ότι όλες οι επιπλέον διακοπές είναι ήδη διαθέσιμες προς κράτηση στην ιστοσελίδα της TUI σε τιμές που ξεκινούν από 449 λίρες το άτομο, ενώ προσφέρεται και εξοικονόμηση έως 600 λιρών ανά ζευγάρι.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή