Αθλητικά

Γιουβέντους: Απώλειες 89,7 εκατ. ευρώ πέρυσι

Η Γιουβέντους σημείωσε απώλειες 89,7 εκατομμυρίων ευρώ (105 εκατομμύρια δολάρια) για το οικονομικό έτος που έληξε στις 30 Ιουνίου,έναντι 39,9 εκατομμυρίων για το οικονομικό έτος 2018-2019, ανακοίνωσαν σήμερα Πέμπτη οι πρωταθλητές της Ιταλίας.

 

Ο πρόεδρος του συλλόγου Andrea Agnelli προήδρευσε της Τακτικής Συνέλευσης των Μετόχων στο Τορίνο μέσω τηλεδιάσκεψης λόγω της πανδημίας του κοροναϊού.

 

"Η Τακτική Συνέλευση των Μετόχων ενέκρινε τις οικονομικές καταστάσεις ως τις 30 Ιουνίου 2020, αναφέροντας ζημία 89,7 εκατομμυρίων ευρώ (σε σύγκριση με ζημιά 39,9 εκατομμυρίων ευρώ το 2018/2019), η οποία καλύφθηκε με τη χρήση του αποθεματικού", ανάφερε η ανακοίνωση της Γιουβέντους.

 

Η "Μεγάλη Κυρία" ανακοίνωσε επίσης μια νέα οργανωτική δομή με τον Federico Cherubini να αναλαμβάνει την θέση του νέο διευθυντή τουποδοσφαιρικού τμήματος.

 

Η νέα οργανωτική δομή της Juventus προβλέπει τη συγκέντρωση των δραστηριοτήτων του συλλόγου σε δύο μακρο-δομές: τον ποδοσφαιρικόκαι τον επιχειρηματικό τομέα.

 

"Ο Federico Cherubini αναλαμβάνει το ρόλο του Διευθυντή Ποδοσφαίρου, υπαγόμενος απευθείας στον Fabio Paratici, ο οποίος διατηρεί την άμεση ευθύνη της Πρώτης Ομάδας", καταλήγει η ανακοίνωση.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή