Αθλητικά

Συνάντηση αντιπροσωπείας FIFA – UEFA με ΕΠΟ - «Big 4»

Διήμερη επίσκεψη πραγματοποίησε στη χώρα μας αντιπροσωπεία των FIFA και UΕFA, αποτελούμενη από τον διευθυντή τμήματος Εθνικών Ομοσπονδιών της UEFA, Ζόραν Λάκοβιτς, τον υπεύθυνο για θέματα Ομοσπονδιών της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, Μάριο Γεωργίου και τον εντεταλμένο εκπρόσωπο των FIFA και UΕFA στην Ελλάδα, Χέρμπερτ Χούμπελ.

 

Παρουσία του ανεξάρτητου εμπειρογνώμονα των FIFA-UEFA, Πετρ Φούσεκ οι εκπρόσωποι των διεθνών ομοσπονδιών, είχαν μακρά συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, με τον οποίο συζήτησαν την τρέχουσα κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς και θέματα που αφορούν στις διαδικασίες για την επικείμενη εκλογική γενική συνέλευση της Ομοσπονδίας, η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 23 Νοεμβρίου 2020.

 

Στο πλαίσιό της οργανώθηκε επίσης και η επίσημη παρουσίαση του προέδρου της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, στους ιδιοκτήτες και τα υψηλόβαθμα διοικητικά στελέχη των τεσσάρων ΠΑΕ που μετείχαν στη διαδικασία επιλογής του.

 

Παράλληλα, στη διάρκεια της παραμονής τους στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη, οι εκπρόσωποι των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών συναντήθηκαν με τους Δημήτρη Μελισσανίδη, Βαγγέλη Μαρινάκη, Γιάννη Αλαφούζο και Χρυσόστομο Γκαγκάτση. Συναντήσεις υπήρξαν επίσης, με τον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη και τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

 

Σημειώνεται ότι μετά το πέρας των συναντήσεων παρακολούθησαν τον αγώνα του Champions League Ολυμπιακός-Μαρσέιγ και το παιχνίδι του Europa League ΠΑΟΚ-Ομόνοια.


επιστροφή στην αρχή