Τουρισμός

Η Ελλάδα στις φετινές κρουαζιέρες της Scenic Luxury

Ελληνικά λιμάνια συμπεριλαμβάνονται στο πρόγραμμα πολυτελούς κρουαζιέρας που ανακοίνωσε η αυστραλιανή εταιρία Scenic Luxury Cruises & Tours για το 2021.

 

Συγκεκριμένα, το κρουαζιερόπλοιο 200 επιβατών Scenic Eclipse θα ξεκινήσει τη σεζόν στις 12 Απριλίου του 2021 στη Λισαβόνα με ένα ταξίδι προς τη Βαρκελώνη. Ακολουθεί ο Πειραιάς, οι Κυκλάδες, η Βενετία και μια κρουαζιέρα από τη Βενετία στην Βαρκελώνη.

 

Το τελευταίο ταξίδι της Άνοιξης θα γίνει στις 22 Μαϊου του 2021, από τη Βαρκελώνη στο Άμστερνταμ. Η εταιρία ανακοίνωσε προσφορές με έκπτωση έως 20% και με δωρεάν αλλαγή κράτησης έως 30 ημέρες πριν την αναχώρηση.

 

Όπως αναφέρει η εταιρία, το Scenic Eclipse έχει ήδη κρατήσεις στο 50% της χωρητικότητάς του, από επισκέπτες κυρίως από την Ευρώπη και τη Ν. Αφρική. Το Scenic Eclipse θεωρείται «Discovery Yacht» στην κατηγορία έξι αστέρων, και προσφέρει υπηρεσίες μπάτλερ, σουίτες με ιδιωτικές βεράντες και πολυτελή εστιατόρια.

 

Σημειώνεται ότι προς το παρόν, τυο πλοίο παραμένει «δεμένο» αναμένοντας το άνοιγμα της ευρωπαϊκής αγοράς, από το Μάρτιο του 2020.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή