Τουρισμός

Θεσσαλονίκη: Προβολή μέσω νέου blog του Οργανισμό Τουρισμού

Ο Οργανισμός Τουρισμού Θεσσαλονίκης (ΟΤΘ) προσθέτει στην φαρέτρα του ένα ακόμη «όπλο» τουριστικής προβολής της συμπρωτεύουσας.

 

Πρόκειται για ένα νέο blog που θα λειτουργεί συμπληρωματικά του επίσημου portal της πόλης (www.thessaloniki.travel), αποτελώντας το «επόμενο βήμα» του ΟΤΘ στην προσπάθεια για μια ακόμα πιο ζωντανή και άμεση προώθηση της Θεσσαλονίκης στο διαδίκτυο.

 

Η νέα πλατφόρμα θα καλεί Έλληνες και ξένους ταξιδιώτες να ανακαλύψουν τις ιστορίες της μέσα από αυθεντικές εμπειρίες, προτάσεις για βόλτες στην πόλη και σε κοντινούς προορισμούς, «κρυφά διαμάντια», φαγητό και ιδέες για τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης.

 

Στην προσπάθεια συμμετέχουν ανθρωποι της πόλης, που έχουν άμεση ή έμμεση σχέση με την προβολή της Θεσσαλονίκης (ανάμεσά τους ο ξεναγός Κωνσταντίνος Σφήκας και ο καθηγητής γαστρονομίας Γιώργος Παλησίδης), αρθρογραφώντας στην κατηγορία «Πρόσωπα της πόλης», με σκοπό να μοιραστούν τις δικές τους πολύτιμες εμπειρίες και να φωτίσουν τις ιδιαίτερες ομορφιές της.

 

«Με το blog του ΟΤΘ (σε ελληνικά και αγγλικά), η Θεσσαλονίκη αποκτά ακόμα ένα βασικό εργαλείο επικοινωνίας και δικτύωσης. Πολύτιμη ευκαιρία να μοιραστούμε και να διηγηθούμε τις εμπειρίες μας από αυτήν την υπέροχη πόλη. Στείλτε και τις δικές σας ιστορίες στο mailto:welcome@thessaloniki.travel! » δήλωσε η κα Βούλα Πατουλίδου, Αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης και πρόεδρος του Οργανισμού Τουρισμού Θεσσαλονίκης.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή