Deal News Online

Πάρος: Προετοιμασία ψηφιακής καμπάνιας με επαγγελματίες τουρισμού

Ειδική καμπάνια με τη χρήση εργαλείων και εφαρμογών της ψηφιακής τεχνολογίας καταρτίζεται ήδη από την εταιρία συμβούλων του Δήμου Πάρου με την ενεργό στήριξη και συμμετοχή επαγγελματιών του τουρισμού, που σύντομα θα υποβληθεί προς έγκριση και υλοποίηση εκ μέρους του Δήμου.

 

Για τον λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή συνάντηση την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021 μεταξύ του Δημάρχου Πάρου Μάρκου Κωβαίου, του Προέδρου της Τουριστικής Επιτροπής Μικέ Λεοντή, των στελεχών της εταιρείας συμβούλων σε θέματα τουριστικής προβολής ΜΤCgroup, καθώς επίσης και εκπροσώπων των φορέων του τουρισμού του νησιού και μελών της ομάδας Επιχειρηματικής Δικτύωσης Τουριστικών Επιχειρηματιών Πάρου.

 

Κατά την διάρκεια της συνάντησης παρουσιάστηκαν οι ενέργειες που έχουν γίνει ως τώρα για τον τουρισμό, με την αναπροσαρμογή των δράσεων στη νέα πραγματικότητα που έχει επιβάλει η πανδημία. Εντοπίστηκαν οι ανάγκες που προέκυψαν, έγινε εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων σε ό,τι αφορά τις διορθώσεις και συμπληρώσεις ως προς την ακολουθητέα πορεία και κατατέθηκαν νέες ιδέες – προτάσεις προς αξιολόγηση και άμεση αξιοποίησή τους, με στόχο την ενίσχυση της τουριστικής δραστηριότητας του νησιού.

 

Στο τέλος της συνάντησης προέκυψε η έντονη θέληση για σύμπραξη και συνεργασία όλων των παραγωγικών δυνάμεων του νησιού, προκειμένου η Πάρος να συνεχίζει να κατέχει την υψηλή της θέση στην επιλογή ως τουριστικός προορισμός, θέση που δικαιωματικά της αξίζει.

 

«Η Πάρος τα τελευταία χρόνια, και πριν από τον κορωνοϊό, εξελίσσεται σε έναν πολύ σημαντικό τουριστικό προορισμό, καταγράφοντας ρεκόρ στην τουριστική κίνηση, τις επενδύσεις στο νησί και σε παροχές υψηλής ποιότητας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Δήμος θα αποτελέσει έναν κόμβο συνεργασίας ανάμεσα στους επαγγελματίες του νησιού, την τουριστική επιτροπή και τους συμβούλους μας. Θα λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα υγείας και ασφάλειας και θα δημιουργήσουμε έναν οδικό χάρτη για το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να απολαύσει ο ταξιδιώτης χωρίς έγνοιες έναν απόλυτα αξιόπιστο και ασφαλή προορισμό», δήλωσε σχετικά ο Δήμαρχος Πάρου, Μάρκος Κωβαίος.

 

«Παράλληλα, κεφαλαιοποιούμε όλη την ανοδική πορεία του χρόνου που έχει προηγηθεί, με τις επενδύσεις σε ανάπτυξη και βελτίωση των υποδομών, οι οποίες αναβαθμίζουν το τουριστικό μας προϊόν», συμπλήρωσε.


Media

Έρχεται το 20ο Athens Technopolis Jazz Festival

Έρχεται το 20ο Athens Technopolis Jazz Festival

Η Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει την 20η διοργάνωση του Athens Technopolis Jazz Festival και τη...

Αθλητικά

Ανοίγει από αύριο το σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού

Ανοίγει από αύριο το σύνολο του ερασιτεχνικού αθλητισμού

Από αύριο Δευτέρα, 10 Μαΐου, επιτρέπεται πλέον η λειτουργία αθλητικών εγκαταστάσεων για προπονήσεις και σε...

Τεχνολογία

ΕΑΠ: Διαδικτυακό συνέδριο για την εκπαιδευτική μέθοδοSTE(A)M

ΕΑΠ: Διαδικτυακό συνέδριο για την εκπαιδευτική μέθοδοSTE(A)M

Το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο(ΕΑΠ)συνδιοργανώνει από σήμερα, μια μεγάλη επιστημονική συνάντηση με χιλιάδες συμμετοχές και επιστήμονες από διαφορετικά...

Copyright © 2021 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.