Deal News Online

Θεσσαλονίκη: Τουριστική προβολή μέσω Video Content

Mε στόχο την ενίσχυση της ζήτησης για τον προορισμό την επερχόμενη τουριστική περίοδο η Μεγάλη Σύμπραξη Κεντρικής Μακεδονίας προχωρά στην προβολή του τουριστικού προϊόντος της συμπρωτεύουσας στο εξωτερικό με συνέπεια και στοχευμένες συμπληρωματικές μεταξύ τους δράσεις.

 

Με πρωταγωνιστή χαρακτηριστικά πλάνα του προορισμού, η Θεσσαλονίκη ξεδιπλώνει μέσω πλούσιου Video Content την πολύπλευρη φυσιογνωμία της και μοιράζεται με το διεθνές ταξιδιωτικό κοινό τις εμπειρίες της. Δυο (2) νέα experience videos αφιερωμένα στην πολιτιστική και γαστρονομική ταυτότητα της πόλης και μια σειρά από 12 single shot videos με θέμα κύριους θεματικούς άξονες του προορισμού, αποτελούν το περιεχόμενο της ψηφιακής καμπάνιας που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Θεσσαλονίκης και της Ένωσης Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης.

 

Πιο συγκεκριμένα, το cultural experience video, με τίτλο A Multicultural Tour of Thessaloniki, ξεναγεί το κοινό στην υπαίθρια πολιτιστική διαδρομή της πόλης όπου ο ταξιδιώτης έχει την ευκαιρία να απολαύσει τα πολιτιστικά μνημεία της Θεσσαλονίκης μέσα στο σύγχρονο αστικό περιβάλλον της, ενώ το culinary experience video, με τίτλο Taste the passion in every bite of Thessaloniki, προβάλλει το εύρος των γαστρονομικών επιλογών που προσφέρει ο προορισμός. Tα 12 single shot videos εστιάζουν στο δυναμικό city break που προσφέρει η πόλη, με bonus tip επίσκεψη στη Χαλκιδική. Ιστορία, γαστρονομία, Άνω Πόλη, περιήγηση στην πόλη και κοντινοί προορισμοί αναδεικνύουν την Θεσσαλονίκη ως μια ξεχωριστή city break επιλογή.

 

Επιπλέον, μια συλλογή από 5 short videos μοιράζονται με τον θεατή χαρακτηριστικά της Θεσσαλονίκης, όπως ο παλμός της, οι γλυκές τοπικές γεύσεις, οι ιστορικοί θησαυροί στο κέντρο της και ο περίπατος στην Άνω Πόλη. Δίνοντας έμφαση στα κύρια USPs του προορισμού, η συλλογή αυτή αποτυπώνει και προβάλλει τα ξεχωριστά εκείνα στοιχεία της ταυτότητας της Θεσσαλονίκης. Η συλλογή των videos και η ψηφιακή τους καμπάνια υλοποιείται με την υποστήριξη του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Ν. Θεσσαλονίκης.

 

Την ίδια στιγμή, μια νέα καμπάνια προβολής με τίτλο "Can't miss Thessaloniki" αξιοποιεί δημιουργικά το συναισθηματικό momentum της εποχής και την ανάγκη του ταξιδιώτη να ζήσει ξανά εμπειρίες που του έχουν λείψει. Με όχημα έξι (6) σύντομα videos η καμπάνια "Can't miss Thessaloniki" έχει στόχο να εμπνεύσει και να δημιουργήσει την επιθυμία για ταξίδι, θέτοντας τον προορισμό top of mind επιλογή στη σκέψη του ταξιδιώτη. Η καμπάνια θα προβληθεί στο διεθνές ταξιδιωτικό κοινό μέσω ψηφιακής καμπάνιας προβολής σε επιλεγμένα μέσα και στοχευμένες αγορές. Η υλοποίηση της γίνεται με την υποστήριξη της Eurobank και της Aegean.

 

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο της Μεγάλης Σύμπραξης Κεντρικής Μακεδονίας έχει υλοποιηθεί σειρά δράσεων και για άλλους προορισμούς της Κεντρικής Μακεδονίας, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς και δημοσιογραφικά ταξίδια με την υποστήριξη της Fraport Greece, ενώ για το επόμενο διάστημα σχεδιάζεται και καμπάνια ψηφιακής προώθησης της Χαλκιδικής με την υποστήριξη του Οργανισμού Τουριστικής Προβολής Ν. Χαλκιδικής. Το σύνολο των δράσεων που έχουν υλοποιηθεί στο πλαίσιο της Μεγάλης Σύμπραξης Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας θα παρουσιαστούν σε ειδική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το επόμενο διάστημα.

 

Στην Μεγάλη Σύμπραξη Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας συμμετέχουν η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Δήμος Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής & Marketing Ν. Θεσσαλονίκης, ο Οργανισμός Τουριστικής Προβολής και Marketing του Ν. Χαλκιδικής, η Ένωση Ξενοδόχων Θεσσαλονίκης, η AEGEAN, η Fraport Greece, η Eurobank και η Marketing Greece, δημιουργώντας ένα δυναμικό και για πρώτη φορά τόσο διευρυμένο σχήμα συνεργασίας.


World Business

Clarida (Fed): Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο για περιστολή των αγορών ομολόγων

Clarida (Fed): Δεν έχουμε φτάσει ακόμα στο σημείο…

Η αμερικανική οικονομία δεν έχει φτάσει ακόμα στο σημείο να εμφανίζει «ουσιαστική περαιτέρω πρόοδο» ώστε...

Media

Οι ΑΒΒΑ στην κορυφή του Eurovision Top 50

Οι ΑΒΒΑ στην κορυφή του Eurovision Top 50

Το τραγούδι του Σουηδικού ποπ γκρουπ ABBA στον διαγωνισμό του 1974, το «Waterloo», αναδείχθηκε το καλύτερο τραγούδι του Top 50 του διαγωνισμού...

Secret Money

Tα εμβόλια, τα SOS  και το ΣτE

Tα εμβόλια, τα SOS και το ΣτE…

Kανείς δεν αμφιβάλλει ότι αποτελεί μεγάλο στοίχημα για την επιστροφή στην κανονικότητα και την θωράκιση...

Τεχνολογία

ΕΕΤΤ για Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Συνδεσιμότητα

ΕΕΤΤ για Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Συνδεσιμότητα

Η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ) με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Τηλεπικοινωνιών και Κοινωνίας...

Περιβάλλον

Κατάθεση πρότασης «White Dragon» για παραγωγή πράσινου υδρογόνου

Κατάθεση πρότασης «White Dragon» για παραγωγή πράσινου υδρογόνου

Ένα ακόμα αποφασιστικό βήμα στην πορεία απολιγνιτοποίησης της χώρας αποτελεί η κατάθεση την Τετάρτη 5 Μαΐου της...

Copyright © 2021 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.