Τουρισμός

Norwegian: 25 Ιουλίου εκκίνηση κρουαζιέρων στην Ελλάδα

Στα τέλη Ιουλίου σχεδιάζει να ξεκινήσει τα δρομολόγια κρουαζιέρας στην Ευρώπη και την Καραϊβική, η εταιρία Norwegian Cruise Line Holdings Ltd. με το κρουαζιερόπλοιο της Norwegian Jade να χρησιμοποιεί ως λιμάνι βάσης τον Πειραιά από τις 25 Ιουλίου.

 

Η εταιρεία ανακοίνωσε την Τρίτη την επανέναρξη των κρουαζιέρων της με τα πλοία Norwegian Jade, Joy και Gem για ταξίδια με βάσεις εκτός των Η.Π.Α., και συγκεκριμένα με πλεύσεις από Τζαμάικα, Δομινικανή Δημοκρατία και Ελλάδας.

 

Το Norwegian Jade θα πραγματοποιεί δρομολόγια στην Ελλάδα, μέσα από νέες επταήμερες κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά, με εκκίνηση από τον Πειραιά και έναρξη στις 25 Ιουλίου. Στο κεντρικό λιμάνι της χώρας θα δέσει 17 φορές (από τις 25/7 ως τις 14/11).

 

16 φορές θα επισκεφτεί το Ηράκλειο (από 26/7ως 8/11), τη Ρόδο (από 27/7 ως 9/11), τη Μύκονο (από 28/7 ως 10/11), το Κατάκολο (από 29/7 ως 11/11), την Κέρκυρα (από 30/7ως 12/11) και τη Σαντορίνη (από 31/7 ως 13/11).

 

"Εργαστήκαμε πολύ προσεκτικά για την επανεκκίνηση των κρουαζιέρων μας, δίνοντας έμφαση στην εμπειρία επισκέπτη με την υγεία και την ασφάλεια να βρίσκονται στο επίκεντρο, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος", Harry Sommer, προσθέτοντας ότι τα εμβόλια σε συνδυασμό με τα πρωτόκολλα υγείας που εφαρμόζονται στην κρουαζιέρα θα συμβάλλουν ώστε η εταιρία να προσφέρει στους επισκέπτες της τις πιο ασφαλείς διακοπές στη θάλασσα.

 

Όλοι οι επιβάτες με κρουαζιέρες που αναχωρούν έως τις 31 Οκτωβρίου του 2021 θα πρέπει να είναι εμβολιασμένοι πλήρως και να έχουν κάνει τεστ πριν την επιβίβασή τους στο κρουαζιερόπλοιο. Για τις κρουαζιέρες που θα αναχωρήσουν μετά την 1η Νοεμβρίου, είναι πρώιμο ακόμα να λάβουμε αποφάσεις σχετικά με τα πρωτόκολλα, δήλωσε ο κ. Sommer.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή