Τουρισμός

MSC Cruises: Προσθήκη νέου κρουαζιερόπλοιου στην Ανατολική Μεσόγειο

Το MSC Splendida έγινε το πέμπτο κρουαζιερόπλοιο της MSC Cruises που θα εκτελεί εφταήμερες κρουαζιέρες στην ανατολική Μεσόγειο από το ιταλικό λιμάνι της Τεργέστης, περνώντας και από το ελληνικό λιμάνι της Κέρκυρας.

 

Το πλήρες δρομολόγιο περιλαμβάνει τα λιμάνια Ανκόνα και Μπάρι (για επιβίβαση) Ντουμπρόβνικ, Κέρκυρα και Κοτόρ στην Κροατία. Το δρομολόγιο έχει σχεδιαστεί για να προσελκύει παραθεριστές από την ζώνη Σένγκεν της Ευρώπης και ειδικότερα από Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία, που διαθέτουν τις κατάλληλες χερσαίες συνδέσεις με το λιμάνι της Τεργέστης.

 

Επίσης τέσσερα δρομολόγια μεταφοράς καθημερινά εκτελούνται από το αεροδρόμιο Marco Polo της Βενετίας και ένα από το κέντρο της πόλης προς τον τερματικό σταθμό κρουαζιέρας στην Τεργέστη για επιβάτες που έχουν πετάξει στην Ιταλία από την Ευρώπη.

 

Σημειώνεται ότι από τα κρουαζιερόπλοια της εταιρείας, το MSC Grandiosa και το MSC Seaside ταξιδεύουν ήδη στην Δυτική Μεσόγειο, το MSC Orchestra στην Ανατολική Μεσόγειο, ενώ το MSC Virtuosa στο Ηνωμένο Βασίλειο μόνο για Βρετανούς επισκέπτες.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή