Τουρισμός

Marketing Greece – Coca-Cola: Ανάδειξη ελληνικής γαστρονομίας

Η Marketing Greece και η Coca – Cola ενώνουν τις δυνάμεις τους και μοιράζονται με το ταξιδιωτικό κοινό την γαστριμαργική πλευρά της Ελλάδας,με στόχο την ανάδειξη της γαστρονομικής ταυτότητας των ελληνικών προορισμών ως ένα αναπόσπαστο κομμάτι της ταξιδιωτικής εμπειρίας.

 

Όχημα για την προβολή του γαστρονομικού πολιτισμού των προορισμών αποτελούν μια σειρά από videos και ταξιδιωτικά άρθρα το, με το πρώτο μέρος να είναι ήδη live στα κανάλια επικοινωνίας του discovergreece.com και της Coca-Cola, ενώ το επόμενο διάστημα θα ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του δεύτερου μέρους.

 

Από τις παραδοσιακές γεύσεις της Μάνης και της Σύρου, στην πλούσια γαστρονομική σκηνή της Αθήνας. Και από τη διάσημη κρητική κουζίνα στο εύρος των γευστικών επιλογών της Θεσσαλονίκης, όπου μέσα σε λίγη ώρα μπορεί κανείς να μεταβεί από το city urban περιβάλλον στη γαλαζοπράσινη ακτογραμμή της Χαλκιδικής και την εμπειρία γεύσεων που προσφέρει απλόχερα.

 

Η ναυαρχίδα της ελληνικής κουζίνας, το ελαιόλαδο, δίνει τη θέση της σε ένα λαχταριστό πιάτο καγιανά σε μια παραδοσιακή ελληνική αυλή. Το διάσημο Σαν Μιχάλη με φόντο τη Σύρο ταξιδεύει το κοινό στον κόσμο των Κυκλάδων, οι γεύσεις του Αιγαίου ντύνονται με ένα μαγευτικό δειλινό, ενώ το λαχταριστό πιάτο των διάσημων γεμιστών δίνει την σκυτάλη σε ένα πλάνο γεμάτο καλοκαιρινές γεύσεις στη νησιωτική πλευρά της Αθήνας.

 

«Η γαστρονομική ταυτότητα ενός προορισμού περιλαμβάνει πέρα από τις τοπικές γεύσεις και μέρος της ιστορίας, παράδοσης και του πολιτισμού του ίδιου του τόπου. Και αυτή η διάσταση της γαστρονομίας αποτελεί για τον ελληνικό τουρισμό ένα μοναδικό πλεονέκτημα, καθώς συμπληρώνει την ταξιδιωτική εμπειρία του επισκέπτη και ενεργοποιεί στο σύνολο τις αισθήσεις του, επιτυγχάνοντας να μετατρέπεται σε αυτό που αποκαλούμε τουρισμό βιωματικών εμπειριών», δήλωσε σχετικά η Ιωάννα Δρέττα, CEO της Marketing Greece.

 

«Το όραμά μας για την ελληνική γαστρονομία βρήκε κοινό πεδίο με αυτό της Coca- Cola, και είμαστε χαρούμενοι που για μια ακόμα φορά εμπιστεύεται και στηρίζει τις δράσεις μας», συμπλήρωσε.


Σχετικά Θέματα

επιστροφή στην αρχή