Μπακογιάννη: Δεν είμαστε σημαία ευκαιρίας

Την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Δημοκρατικής Συμμαχίας στο νομό Ρεθύμνου έκανε σήμερα η πρόεδρος του κόμματος, Ντόρα Μπακογιάννη.

 

«Μπορούμε να δώσουμε λύσεις γιατί δεν είμαστε σημαία ευκαιρίας, αλλά θετική επιλογή» υπογράμμισε κατά την ομιλία της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

 

«Αν η επόμενη Βουλή αποτελείται αποκλειστικά από τα αδιόρθωτα κόμματα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ και τα κόμματα της λαϊκίστικης δεξιάς και αριστερής αντιπολίτευσης, συν το φασιστικό κίνημα της Χρυσής Αυγής, η κατάσταση θα γίνει ακόμα χειρότερη. Δεν μπορούμε να ρισκάρουμε. Δεν μπορούμε να παίζουμε με το μέλλον των παιδιών μας» τόνισε η κ. Μπακογιάννη.

 

Πρόσθεσε ότι η Δημοκρατική Συμμαχία έχει πρόγραμμα, ιδέες και συμμάχους στην ΕΕ και τόνισε ότι «θέλει να είναι στην επόμενη Βουλή για να αποτελέσει δύναμη λογικής, ευθύνης, σύνθεσης και προσφοράς».

 

Η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε την 6η Μαΐου ως την «τελευταία ευκαιρία της χώρας μας να ξεφύγει από το χείλος της καταστροφής».

 

«Στις 6 Μαΐου δεν κρίνεται μόνο η κυβέρνηση της χώρας. Κρίνεται το μέλλον των νεότερων Ελλήνων και οι θυσίες των παλαιότερων. Κρίνονται οι προσπάθειες τριών γενιών Ελλήνων που αγωνίστηκαν και κόπιασαν για να δουν την Ελλάδα στην Ευρώπη, ισότιμη, περήφανη και δυνατή!» δήλωσε χαρακτηριστικά.

 

Η κ.Μπακογιάννη θα μιλήσει στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής σε ανοιχτή συγκέντρωση στα Χανιά, μπροστά στα γραφεία της Δημοκρατικής Συμμαχίας (Κυδωνίας 16).


protoselida

World Business

H Walmart μηνύει την Tesla

H Walmart μηνύει την Tesla

Η Walmart μηνύει την Τesla, καθώς όπως υποστηρίζει τα ηλιακά πάνελ της δεύτερης προκάλεσαν πυρκαγιές...

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.