Μπακογιάννη: Μόνη σωτηρία η συνεργασία των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων

Έκκληση για τη συνεργασία των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων απηύθυνε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη, με αφορμή την ανεπιτυχή προσπάθεια σχηματισμού κυβέρνησης.

 

Μόνη επιλογή για τη σωτηρία της χώρας είναι η συνεργασία των πολιτικών δυνάμεων που πιστεύουν πως η θέση της Ελλάδας είναι μέσα στην Ευρώπη και το ευρώ, μακριά από τις επικίνδυνες λογικές του λαϊκισμού και της δραχμής, τόνισε η κ. Μπακογιάννη και εξέφρασε την ελπίδα ότι στις νέες εκλογές ο λαός θα έχει μία νέα επιλογή μέσα από τη συγκρότηση ενός ευρύτερου φιλοευρωπαϊκού μετώπου.

 

«Τα κόμματα στα οποία έδειξε την προτίμησή του ο ελληνικός λαός στις πρόσφατες εκλογές, απέδειξαν ότι αδυνατούν να συνεργαστούν και να συγκροτήσουν μια ισχυρή κυβέρνηση που θα βγάλει τη χώρα από την κρίση.

 

Κόμματα και ηγεσίες αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων. Λύγισαν μπροστά στο βάρος των ευθυνών που έπρεπε να αναλάβουν», παρατήρησε στη δήλωσή της η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας και αφού εκτίμησε πως οι νέες εκλογές θα είναι πιο κρίσιμες από τις προηγούμενες, εξέφρασε την ελπίδα ότι «ο ελληνικός λαός θα έχει και μια νέα επιλογή ευρωπαϊκής σταθερότητας, μέσα από τη συγκρότηση του ευρύτερου δυνατού φιλοευρωπαϊκού μετώπου, με στόχο όχι μόνο την παραμονή της χώρας στην Ευρωζώνη αλλά και το ριζικό εκσυγχρονισμό της».


protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.