Πεταλωτής: Xαμηλές οι προσδοκίες μας στο Eurogroup Προτεινόμενο

Ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση περιμένει να αποφασιστεί η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του ελληνικού δανείου στο σημερινό Eurogroup, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής ανέφερε ότι σε αυτές τις συνεδριάσεις, όπως και στη σημερινή, δεν υπάρχει ατζέντα.

 

"Στο σημερινό Eurogroup, θα πρέπει να κρατάμε χαμηλά τις προσδοκίες μας", πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι "το θετικό είναι ότι υπάρχει μια συζήτηση, όπως τίθενται τα ζητήματα και στη χώρα μας, και φυσικά παρακολουθούμε τις εργασίες του".

 

Για το εάν η "κόντρα" Μπαρόζο - Μέρκελ επηρεάζουν το ζήτημα της επιμήκυνσης και του ευρω-ομολόγου, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς όπως πρόσθεσε, "οι συζητήσεις και οι απόψεις είναι πολλές και πολλές φορές αντικρουόμενες μέσα στην ΕΕ".

 

"Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή για τη χώρα μας όταν γίνονται αυτές οι συζητήσεις", τόνισε ο κ. Πεταλωτής και επεσήμανε ότι "εμείς έχουμε τη σταθερή θέση ότι η Ευρώπη επιτέλους θα πρέπει να δει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώρες της εξαιτίας συγκεκριμένων πολιτικών μέχρι τώρα και ότι θα πρέπει να υπάρχει προστασία".


protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work party

Β2Run Athens: Το μεγαλύτερο δρομικό εταιρικό after work…

Το B2Run Athens, ο μεγαλύτερος Ευρωπαϊκός αγώνας δρόμου αποκλειστικά για εταιρείες, έρχεται για πρώτη φορά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.