Πεταλωτής: Xαμηλές οι προσδοκίες μας στο Eurogroup Προτεινόμενο

Ερωτηθείς εάν η κυβέρνηση περιμένει να αποφασιστεί η επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του ελληνικού δανείου στο σημερινό Eurogroup, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής ανέφερε ότι σε αυτές τις συνεδριάσεις, όπως και στη σημερινή, δεν υπάρχει ατζέντα.

 

"Στο σημερινό Eurogroup, θα πρέπει να κρατάμε χαμηλά τις προσδοκίες μας", πρόσθεσε και υπογράμμισε ότι "το θετικό είναι ότι υπάρχει μια συζήτηση, όπως τίθενται τα ζητήματα και στη χώρα μας, και φυσικά παρακολουθούμε τις εργασίες του".

 

Για το εάν η "κόντρα" Μπαρόζο - Μέρκελ επηρεάζουν το ζήτημα της επιμήκυνσης και του ευρω-ομολόγου, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα, καθώς όπως πρόσθεσε, "οι συζητήσεις και οι απόψεις είναι πολλές και πολλές φορές αντικρουόμενες μέσα στην ΕΕ".

 

"Δεν υπάρχει καμία εμπλοκή για τη χώρα μας όταν γίνονται αυτές οι συζητήσεις", τόνισε ο κ. Πεταλωτής και επεσήμανε ότι "εμείς έχουμε τη σταθερή θέση ότι η Ευρώπη επιτέλους θα πρέπει να δει τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι χώρες της εξαιτίας συγκεκριμένων πολιτικών μέχρι τώρα και ότι θα πρέπει να υπάρχει προστασία".


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Global Editors Network Summit στο Ίδρυμα Νιάρχος

Σε ειδική τελετή ο δήμαρχος Αθηναίων κ. Γιώργος Μπρούλιας, υποδέχθηκε στο Δημαρχιακό Μέγαρο τους διοργανωτές,...

Secret Money

Παραμένει άφαντη

Παραμένει άφαντη

H υπογραφή της σύμβασης για το ένα κομμάτι της Aφάντου με τον όμιλο του ομογενούς...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.