Ενημέρωση στην Βουλή για κοιτάσματα φυσικού αερίου

Το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τη «Διερεύνηση των δυνατοτήτων μετατροπής του κοιτάσματος Φυσικού Αερίου "Νότιος Καβάλα" σε αποθηκευτικό χώρο», συζητήθηκε την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ύστερα από αίτημα του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη.

 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ αναφέρθηκε στη γενική πολιτική, γεωοικονομική, αναπτυξιακή προσέγγιση του θέματος, ενώ εν συνεχεία η Πρόεδρος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και καθηγήτρια του ΕΜΠ, Σοφία Σταματάκη, και ο τ. Αντιπρόεδρος της ΡΑΕ, Μιχάλης Θωμαδάκης, έκαναν την παρουσίαση των ειδικότερων τεχνικών και νομικών - κανονιστικών χαρακτηριστικών, που επηρεάζουν τη μορφή και τον τρόπο υλοποίησης του έργου.

 

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης, ο κ. Μανιάτης ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ότι μέσα στην εβδομάδα θα ζητήσει και εγγράφως, από τους Γραμματείς του Κοινοβουλευτικών Ομάδων των Κομμάτων, τις βασικές θέσεις τους για το συγκεκριμένο θέμα.


protoselida

Secret Money

«Συνωστισμός» για τις AΠE

«Συνωστισμός» για τις AΠE

Mια ολόκληρη στοίβα με αιτήσεις για νέα έργα AΠE έχει συσσωρευτεί στη PAE, κάτι που...

Αθλητικά

Νικήτρια η Στεφανίδη στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ

Νικήτρια η Στεφανίδη στο Diamond League του Μπέρμιγχαμ…

Έναν ακόμη αγώνα που επιβεβαιώνει την καλή αγωνιστική της κατάσταση πραγματοποίησε σήμερα (18/8) η Κατερίνα...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.