Ενημέρωση στην Βουλή για κοιτάσματα φυσικού αερίου

Το πόρισμα της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων για τη «Διερεύνηση των δυνατοτήτων μετατροπής του κοιτάσματος Φυσικού Αερίου "Νότιος Καβάλα" σε αποθηκευτικό χώρο», συζητήθηκε την Παρασκευή, 14 Ιανουαρίου 2011, στη συνεδρίαση της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής, ύστερα από αίτημα του Υφυπουργού Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Γιάννη Μανιάτη.

 

Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, ο Υφυπουργός ΠΕΚΑ αναφέρθηκε στη γενική πολιτική, γεωοικονομική, αναπτυξιακή προσέγγιση του θέματος, ενώ εν συνεχεία η Πρόεδρος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων και καθηγήτρια του ΕΜΠ, Σοφία Σταματάκη, και ο τ. Αντιπρόεδρος της ΡΑΕ, Μιχάλης Θωμαδάκης, έκαναν την παρουσίαση των ειδικότερων τεχνικών και νομικών - κανονιστικών χαρακτηριστικών, που επηρεάζουν τη μορφή και τον τρόπο υλοποίησης του έργου.

 

Μετά την ολοκλήρωση της συζήτησης, ο κ. Μανιάτης ενημέρωσε τα μέλη της Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου της Βουλής ότι μέσα στην εβδομάδα θα ζητήσει και εγγράφως, από τους Γραμματείς του Κοινοβουλευτικών Ομάδων των Κομμάτων, τις βασικές θέσεις τους για το συγκεκριμένο θέμα.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών εφημερίδων είναι οι ακόλουθοι:

Secret Money

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο, την ώρα που βρίσκεται στην Eλλάδα η αντιπρόεδρος του...

Αθλητικά

Λύθηκε η συνεργασία με Τίμα

Λύθηκε η συνεργασία με Τίμα

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Γιάνις Τίμα. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας...

Υγεία & Διατροφή

Νέο χαράτσι στους Οδοντιάτρους από την ΕΕΑΕ

Νέο χαράτσι στους Οδοντιάτρους από την ΕΕΑΕ

Την έντονη αντίδραση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής προκάλεσε η επιβολή αναδρομικού  "χαρατσιού" προς τους Οδοντιάτρους...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.