Επίσκεψη Βενιζέλου στο Γ. Μπουτάρη

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη επισκέφθηκε στο γραφείο του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος και συζήτησαν θέματα που αφορούν τον Δήμο και ευρύτερα το πολεοδομικό συγκρότημα.

 

«Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στο έργο της νέας δημοτικής αρχής, όχι μόνον στα όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά ευρύτερα, μέσα στα όρια του πολεοδομικού συγκροτήματος», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Το ίδιο εφαρμόζουμε με όλους τους δήμους γιατί θέλουμε το κοινωνικό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων και τα ακίνητα των Ενόπλων Δυνάμεων, στο μέτρο που δεν είναι αναγκαία για τη στέγαση μονάδων, να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, να βοηθήσουν ώστε να συγκροτηθούν τοπικά μοντέλα ανάπτυξης τα οποία να συμβάλουν στην υπέρβαση της κρίσης.

 

Βέβαια πέρα από αυτά που αφορούν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, εμένα, ως βουλευτή και ως πολίτη της Θεσσαλονίκης, με ενδιαφέρει η νέα δυναμική που αναπτύσσεται στην πόλη, η οποία ξεκινά από τα θέματα του ύφους και της αισθητικής και φτάνει μέχρι τη διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων των υποδομών. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο, υπάρχει η καθημερινότητα, στην οποία είναι αφοσιωμένες οι μεγάλες πρωτοβουλίες του Γιάννη Μπουτάρη».

 

Από την πλευρά του ο κ. Μπουτάρης είπε ότι θα συγκροτηθεί μια ατζέντα θεμάτων που θα θέσει ο Δήμος στον υπουργό Εθνικής Αμυνας και θα ζητήσει τη συνδρομή του, αλλά αρνήθηκε να πει ποια θα είναι αυτά, παραπέμποντας στο μέλλον.


Εγγραφείτε στο Newsletter μας

protoselida

Media

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων

Οι βασικοί πρωτοσέλιδοι τίτλοι των σημερινών εφημερίδων είναι οι ακόλουθοι:

Secret Money

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

OI 2 «OΨEIΣ» THΣ AMERESCO

Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο, την ώρα που βρίσκεται στην Eλλάδα η αντιπρόεδρος του...

Αθλητικά

Λύθηκε η συνεργασία με Τίμα

Λύθηκε η συνεργασία με Τίμα

Παρελθόν αποτελεί από τον Ολυμπιακό ο Γιάνις Τίμα. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας...

Υγεία & Διατροφή

Νέο χαράτσι στους Οδοντιάτρους από την ΕΕΑΕ

Νέο χαράτσι στους Οδοντιάτρους από την ΕΕΑΕ

Την έντονη αντίδραση του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής προκάλεσε η επιβολή αναδρομικού  "χαρατσιού" προς τους Οδοντιάτρους...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.