Επίσκεψη Βενιζέλου στο Γ. Μπουτάρη

Τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη επισκέφθηκε στο γραφείο του ο υπουργός Εθνικής Αμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος και συζήτησαν θέματα που αφορούν τον Δήμο και ευρύτερα το πολεοδομικό συγκρότημα.

 

«Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας μπορεί να βοηθήσει αποτελεσματικά στο έργο της νέας δημοτικής αρχής, όχι μόνον στα όρια του Δήμου Θεσσαλονίκης, αλλά ευρύτερα, μέσα στα όρια του πολεοδομικού συγκροτήματος», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος και πρόσθεσε: «Το ίδιο εφαρμόζουμε με όλους τους δήμους γιατί θέλουμε το κοινωνικό έργο των Ενόπλων Δυνάμεων και τα ακίνητα των Ενόπλων Δυνάμεων, στο μέτρο που δεν είναι αναγκαία για τη στέγαση μονάδων, να βοηθήσουν στην ανάπτυξη των τοπικών κοινωνιών, να βοηθήσουν ώστε να συγκροτηθούν τοπικά μοντέλα ανάπτυξης τα οποία να συμβάλουν στην υπέρβαση της κρίσης.

 

Βέβαια πέρα από αυτά που αφορούν το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, εμένα, ως βουλευτή και ως πολίτη της Θεσσαλονίκης, με ενδιαφέρει η νέα δυναμική που αναπτύσσεται στην πόλη, η οποία ξεκινά από τα θέματα του ύφους και της αισθητικής και φτάνει μέχρι τη διαχείριση των μεγάλων προβλημάτων των υποδομών. Ανάμεσα σε αυτά τα δύο, υπάρχει η καθημερινότητα, στην οποία είναι αφοσιωμένες οι μεγάλες πρωτοβουλίες του Γιάννη Μπουτάρη».

 

Από την πλευρά του ο κ. Μπουτάρης είπε ότι θα συγκροτηθεί μια ατζέντα θεμάτων που θα θέσει ο Δήμος στον υπουργό Εθνικής Αμυνας και θα ζητήσει τη συνδρομή του, αλλά αρνήθηκε να πει ποια θα είναι αυτά, παραπέμποντας στο μέλλον.


protoselida

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Αγώνας Drift μέσα στην πόλη της Ρόδου

Στο “νησί των ιπποτών”, ανάμεσα στα πανέμορφα νεοκλασικά κτίρια της πόλης της Ρόδου, θα διεξαχθεί...

Τουρισμός

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας: Προώθηση οινοτουρισμού στο Παρίσι

Ειδική εκδήλωση - προβολή θα πραγματοποιήσει στο βραβευμένο ελληνικό εστιατόριο "Le Mavrommatis" στο Παρίσι, τη...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.