Ο Σαμαράς επιθεωρεί Τσαυτάρη και Χαρακόπουλο

Πρώτη από πρωθυπουργικό έλεγχο η αγροτική Ανάπτυξη

 

Με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη και τον αναπληρωτή υπουργό Μάξιμο Χαρακόπουλο, συναντάται το μεσημέρι της Τετάρτης ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, στο πλαίσιο των δίωρων συνεργασιών που έχουν προγραμματιστεί με όλες τις ηγεσίες των υπουργείων με στόχο τον καλύτερο συντονισμό ώστε να επιταχυνθεί το κυβερνητικό έργο.

 

Πρώτο στην ατζέντα θα είναι το θέμα των κινητοποιήσεων των αγροτών και η πρόοδος στην υλοποίηση του πακέτου των έντεκα μέτρων τα οποία αποφασίστηκαν από την κυβέρνηση.

 

Το ίδιο θέμα θα απασχολήσει και τις συζητήσεις του πρωθυπουργού με τις ηγεσίες άλλων υπουργείων, όπως των υπουργείων Οικονομικών, Περιβάλλοντος και Εργασίας.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει να ενημερωθεί και για τις προοπτικές ανάπτυξης της ελληνικής γεωργίας στο πλαίσιο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ), μετά τη συμφωνία του νέου ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, καθώς και για τα κονδύλια τα οποία τελικά «κλείδωσαν» για την ελληνική γεωργία.


protoselida

Media

Reuters: Ίσως πάρει μήνες η επιστροφή της Aramco σε φυσιολογικούς ρυθμούς

Reuters: Ίσως πάρει μήνες η επιστροφή της Aramco…

Η πλήρης επιστροφή της Saudi Aramco στους φυσιολογικούς όγκους παραγωγής πετρελαίου, "ίσως πάρει μήνες", ...

Secret Money

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

OI «NEOI» TOY IAΣΩ

Mπορεί ο Γ. Σταματίου να διατηρήθηκε στη θέση του επικεφαλής του Iασώ, αλλά στο νέο...

Τεχνολογία

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Εφαρμογές γνωστοποιούν στο Facebook την σεξουαλική ζωή χρηστών

Ορισμένες εφαρμογές που καταγράφουν την περίοδο των γυναικών κατηγορούνται ότι μοιράστηκαν ευαίσθητες πληροφορίες σχετικά...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.