Σταδιακή επιδείνωση του καιρού

Σταδιακή μεταβολή του καιρού με τοπικές βροχές αρχικά στη Μακεδονία και από το μεσημέρι και μετά στην Ήπειρο και τη Δυτική Ελλάδα, περιμένουμε για σήμερα Δευτέρα 25 Μαρτίου 2013. Τα φαινόμενα το βράδυ θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν και καταιγίδες. Οι μετεωρολογικές συνθήκες θα ευνοήσουν τη μεταφορά σκόνης από τις ακτές της Βόρειας Αφρικής.

 

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 7 έως 15 βαθμούς στην Κεντρική Ελλάδα, από 11 έως 19 στη Νότια Ελλάδα, από 13 έως 24 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα και από 12 έως 22 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

 

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά στο Ανατολικό Αιγαίο πολύ θυελλώδεις. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί σχεδόν θυελλώδεις έως θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις.

 

Αυξημένες νεφώσεις, περιμένουμε τη Δευτέρα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 17 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

 

Νεφώσεις με τοπικές βροχές οι οποίες το βράδυ θα ενταθούν, περιμένουμε τη Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 11 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις μέτριοι και από το μεσημέρι ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.


protoselida

Media

Πέτσας: Πως θα ανοίξει ο δρόμος για τις επενδύσεις στα ΜΜΕ

Πέτσας: Πως θα ανοίξει ο δρόμος για τις…

Το πλέγμα των παρεμβάσεων που η κυβέρνηση θεωρεί ότι «θα διευκολύνει τις επενδύσεις στον κλάδο...

Secret Money

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή

H MLS και τα «μυστήρια» με τη μετοχή…

Tι συμβαίνει με τη μετοχή της MLS Πληροφορικής η οποία έχει υποχωρήσει κατά 36% στο...

Αυτοκίνητο

Tesla: Ρεκόρ παράδοσης με 97.000 αυτοκίνητα

Tesla: Ρεκόρ παράδοσης με 97.000 αυτοκίνητα

Ρεκόρ παραγωγής και παραδόσεων αυτοκινήτων σημείωσε η αμερικανική αυτοκινητοβιομηχανία Tesla το τρίτο τρίμηνο, αν και...

Copyright © 2019 Deal News Online. Με την επιφύλαξη παντός δικαιώματος.