Οικονομία

Παράταση έως 21 Οκτωβρίου για το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια»

Παρατείνεται με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας η προθεσμία ηλεκτρονικής υποβολής των προτάσεων των ενδιαφερομένων για το πρόγραμμα «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)».

 

Όπως αναφέρει το υπουργείο σε ανακοίνωσή του, λαμβάνοντας υπόψη τα αιτήματα των αρμοδίων οικονομικών εταίρων και την υψηλή ανταπόκριση του επενδυτικού κοινού και των ενδιαφερομένων που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν επιχειρηματικά στο πλαίσιο του προγράμματος «Εξωστρέφεια - Ανταγωνιστικότητα των Επιχειρήσεων (ΙΙ)», αποφασίστηκε η παράταση από 10/10/2013 στις 21/10/2013 και ώρα 14:00 μμ.

 

Το Πρόγραμμα υποστηρίζει την εξωστρεφή και ανταγωνιστική παρουσία των ελληνικών επιχειρήσεων σε διεθνές επίπεδο, ιδιαίτερα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

 

Για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπνται τους διαδικτυακούς τόπους www.ypoian.gr, www.ggb.gr, www.antagonistikotita.gr, www.espa.gr, www.StartupGreece.gov.gr και www.efepae.gr.

 

Σύμφωνα με στοιχεία του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εξαγωγέων πάνω από 1.700 επιχειρήσεις έχουν υποβάλει έως σήμερα αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα.


επιστροφή στην αρχή