Ισχυρές πιέσεις στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 2,07% στις 619,56 μονάδες

 

Ισχυρές πιέσεις δέχεται το χρηματιστήριο Αθηνών.

 

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 2,07% στις 619,56 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 5,5 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 4,8 εκατ. τεμάχια. Πτώση 2,06% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 1.488,22 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει απώλειες 3,24% στις 301,61 μονάδες.

 

Στο ταμπλό τώρα, Ελλάκτωρ και Μυτιληναίος σημειώνουν απώλειες 4,56% και 4,33% αντίστοιχα, με τις Πειραιώς, Aegean, Alpha Bank, Εθνική, ΓΕΚ Τέρνα, Ελληνικά Πετρέλαια και ΔΕΗ να ακολουθούν με απώλειες άνω του 3%. Άνω του -2% κινούνται οι Motor Oil, ΟΠΑΠ, ΟΛΠ και Titan.

 

Η πτώση σε ΟΛΠ, Titan, Βιοχάλκο, Eurobank, ΑΔΜΗΕ, ΕΥΔΑΠ, Φουρλής, ΟΤΕ, ΕΧΑΕ και Coca Cola, ενώ ήπια πτωτικά κινούνται οι Λάμδα, Jumbo, Σαράντης και Τέρνα Ενεργειακή.

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ