Σε αρνητική τροχιά το Χρηματιστήριο

Πιέσεις για τον Γενικό Δείκτη

 

Σε πτωτικά εδάφη κινείται αυτή την ώρα το Χρηματιστήριο της Αθήνας.

 

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει απώλειες 0,26% στις 915,95 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 31,9 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 9,1 εκατ. τεμάχια. Πτώση 0,17% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 2.208,75 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης σημειώνει απώλειες 0,67% στις 590,53 μονάδες.

 

Στο ταμπλό

 

Στο ταμπλό τώρα, η Εθνική χάνει 2,69%, με τις ΟΛΠ, ΟΠΑΠ, Πειραιώς, ΟΤΕ, ΓΕΚ Τέρνα και ΕΛΧΑ να ακολουθούν με απώλειες που ξεπερνούν το 1%. Ήπια πτωτικά κινούνται οι Ελλάκτωρ, ΕΧΑΕ, ΑΔΜΗΕ, ΕΥΔΑΠ, Titan, Coca Cola και Σαράντης.

 

Στον αντίποδα, τα Ελληνικά Πετρέλαια σημειώνουν κέρδη 2,97% με την Jumbo να ακολουθεί με +2,70%, ενώ άνω του 1% είναι η άνοδος σε ΔΕΗ και Motor Oil. Ήπια ανοδικά κινούνται οι Λάμδα, Τέρνα Ενεργειακή, Βιοχάλκο, Μυτιληναίος, Alpha Bank και Eurobank. Χωρίς μεταβολή είναι η Aegean.

 

(Πρώτη καταχώρηση 11:31)

- Διαφήμιση -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ