Στον εισαγγελέα Βοργιάς και Δαλούκας

Στο γραφείο του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Σιμιτζόγλου εμφανίστηκαν το πρωί ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς και το φερόμενο ως κεντρικό πρόσωπο στην υπόθεση των καταγγελιών για κυκλώματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο, ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας.

 

Ο κ. Βοργιάς ήταν ο πρώτος που άνοιξε τον χορό των καταγγελιών υποστηρίζοντας ότι, στα χέρια του προέδρου της ΕΠΟ βρίσκεται αναλυτική επιστολή που περιγράφει απόπειρα στησίματος των ποδοσφαιρικών αγώνων Μακάμπι – Ολυμπιακός, και Άρης- Παναθηναϊκός.

 

Ο κ. Δαλούκας, φέρεται σύμφωνα με τον δικηγόρο κ. Αλέξη Κούγια ο οποίος αποκάλυψε το περιεχόμενο CD που περιέχουν υποκλαπείσες συνομιλίες να συμμετείχε σε απόπειρες δωροδοκίας για τα 2 παιχνίδια.

 

Στην ίδια υπόθεση φέρονται να εμπλέκονται ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου Αχιλλέας Μπέος και ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, ενώ ο κ. Μπέος εμπλέκει με δηλώσεις του και τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Νικόλα Πατέρα.

- Διαφήμιση -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ