Υποτροφίες στο Κέμπριτζ από το πρόγραμμα της Γιάννας Αγγελοπούλου

Για σεμινάριο υπολογιστικής

 

 

Εκπαιδευτικό σεμινάριο δύο εβδομάδων στον τομέα της υπολογιστικής υψηλών επιδόσεων (high performance computing)  διοργανώνεται από το  Πανεπιστήμιο του Κέιμπριτζ, σε συνεργασία με το Πρόγραμμα Γιάννας Αγγελοπούλου για τις Επιστήμες, την Τεχνολογία και την Καινοτομία.

 

Στη γλώσσα προγραμματισμού C++


Με την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να αναπτύξουν ένα ευρύ φάσμα από αριθμητικούς αλγορίθμους στη γλώσσα προγραμματισμού C++ με ιδιαίτερη έμφαση σε παράγοντες που επηρεάζουν την επίδοση του λογισμικού.

 

Επίσης θα γίνει εισαγωγή σε εργαλεία που επιτρέπουν την ανάπτυξη πολυπύρηνων και πολυνηματικών εφαρμογών για χρήση σε υπερυπολογιστικά συστήματα πολλαπλών πυρήνων.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε πτυχιούχους στους τομείς των επιστημών, της μηχανικής και τεχνολογίας. Οι υποτροφίες προσφέρονται σε διδακτορικούς φοιτητές, νέους ερευνητές και μέλη μικρομεσαίων επιχειρήσεων που εδρεύουν στην Ελλάδα.

 

Η προθεσμία


Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για υποτροφίες λήγει στις 31 Μαΐου 2019.

 

Αιτήσεις για υποτροφία γίνονται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση [email protected] 

 

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ