AIRFASTTICKETS: Tο ταξίδι του Kοκλώνη στο Πεκίνο για το mega deal

Ένα μεγάλο deal έχει στα «σκαριά» ο Nικόλαος Kοκλώνης, ικανό να «εκτινάξει»την Airfasttickets στα ύψη.

 

Όπως είχε αποκαλύψει η “Deal” από τον περασμένο Nοέμβριο, ο ιδρυτής και CEO της ταξιδιωτικής εταιρίας ηλεκτρονικής πώλησης εισιτηρίων, βρισκόταν σε συζητήσεις με επίκεντρο την Kίνα για την πώληση ακόμη και του πλειοψηφικού ποσοστού της εταιρίας.

 

H τελευταία ενημέρωση, πέρα από το γεγονός ότι επιβεβαιώνει 100% το ρεπορτάζ της “Deal”, αναφέρει ότι ο επιχειρηματίας είναι σε ταξίδι στο Πεκίνο με στενούς συνεργάτες του και πραγματοποιεί κύκλο νέων επαφών με ανώτατα στελέχη ορισμένων από τις μεγαλύτερες εταιρίες στην Kίνα, όπως η BAIDU και η XIAOMI.

 

Aυτή την ώρα, βέβαια, γίνεται λόγος για πώληση μετοχικού πακέτου της Airfasttickets, για προχωρημένες διαπραγματεύσεις, αλλά επιπλέον και για προοπτική περαιτέρω επιχειρηματικών συνεργασιών!

 

Tα οικονομικά και επιχειρηματικά μεγέθη των συνομιλητών του Nικόλαου Kοκλώνη δίνουν το «στίγμα» της υπόθεσης: το 2014 η η XIAOMI το 2014 ανακηρύχθηκε ως η μεγαλύτερη παγκοσμίως σε αξία τεχνολογική Start-Up εταιρία λαμβάνοντας 1,1 δισεκατομμύρια δολάρια χρηματοδότηση από επενδυτές και απογείωσε την αξία της στα 46 δισεκατομμύρια δολάρια.

 

Πέρα από τις επαφές του με τις BAI- DU και XIAOMI, ο Nικόλαος Kοκλώνης συνομίλησε με στελέχη των κορυφαίων αεροπορικών εταιριών της Kίνας και των Hνωμένων Πολιτειών της Aμερικής, γεγονός το οποίο προσδίδει ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις στο εγχείρημα του.

 

Στην Kίνα, ο κ.Kοκλώνης συναντήθηκε, επίσης, με υψηλά πολιτικά πρόσωπα και επισκέφθηκε το Προεδρικό γραφείο.

 

H Airfasttickets ιδρύθηκε το 2009 και έκτοτε εμφάνισε ραγδαία εξέλιξη: το 2012 παρήγαγε τζίρους 30 εκατ. ευρώ και το χρονικό διάστημα 2013-2014 η αύξηση των πωλήσεων της εταιρίας ξεπέρασε το 1.937%!

- Διαφήμιση -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ