Το τεύχος 2 του «Κρασί & Αμπέλι» που κυκλοφορεί 👉 με την Deal News αυτή την Παρασκευή, 23/5, έχει… ξεσηκωτικές διαθέσεις!
🍷 Θα σας ανοίξει η όρεξη όχι μόνο για εκλεκτά κρασιά και λαχταριστές γεύσεις αλλά και για εκδρομές & ταξίδια ανά την Ελλάδα.
➡︎ Ο κορυφαίος κριτικός εστιατορίων Δημήτρης Αντωνόπουλος μοιράζεται αξέχαστες γευστικές εμπειρίες.
➡︎ Ο οινολόγος Σπύρος Ζουμπούλης απαντά σε όλες τις απορίες για το βιολογικό κρασί.
➡︎ Η brand identity designer Σοφία Γεωργοπούλου αποκαλύπτει πώς μια ετικέτα κάνει το κρασί να ξεχωρίσει πριν καν ανοιχτεί.
Μη το χάσετε!
- Διαφήμιση -