ΔΥΠΑ: Επιστρέφει 15 Απριλίου η Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας Τουρισμού

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2024 από τις 11:00 έως τις 14:00. το Εθνικό Γραφείο Συντονισμού EURES της ΔΥΠΑ, στο πλαίσιο των δράσεων της Δημόσιας Υπηρεσίας Απασχόλησης (ΔΥΠΑ) για την αποτελεσματικότερη σύζευξη προσφοράς και ζήτησης στην αγορά εργασίας  διοργανώνει τη 2η διαδικτυακή Ευρωπαϊκή Ημέρα Καριέρας για τον Τουρισμό στην Ελλάδα, “Work in Greece II”.

Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, η εκδήλωση υποστηρίζεται από την Ευρωπαϊκή πλατφόρμα European Online Job Days και επικεντρώνεται αποκλειστικά στους κλάδους του τουρισμού, της φιλοξενίας και της εστίασης, με στόχο τη διασύνδεση Ελλήνων και Ευρωπαίων πολιτών που αναζητούν εργασία, με τις επιχειρήσεις του κλάδου στην Ελλάδα που αναζητούν προσωπικό για την επόμενη θερινή τουριστική περίοδο.

Οι ενδιαφερόμενοι πολίτες που αναζητούν εργασία θα έχουν τη δυνατότητα να εγγραφούν ή να συνδεθούν δωρεάν (εγγραφή ή είσοδος) στην πλατφόρμα ακόμη και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, με στόχο να καταχωρήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα, να βρουν ευκαιρίες απασχόλησης, αλλά και να ενημερωθούν για την αγορά εργασίας στην Ελλάδα και να συνομιλήσουν με τους εργοδότες.

Οι Έλληνες εργοδότες θα μπορούν άμεσα να δημιουργήσουν το προφίλ τους (εγγραφή ή είσοδος), καθώς και να έχουν πρόσβαση σε μια τεράστια δεξαμενή βιογραφικών από άτομα που ενδιαφέρονται να αναζητήσουν εργασία στην Ελλάδα κατά τη θερινή περίοδο 2024.

Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: https://europeanjobdays.eu/en/event/work-greece-ii ή να αποστείλετε τα ερωτήματά σας στο email: [email protected]

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ