Απώλειες στο Χρηματιστήριο Αθηνών

Νέο πλήγμα δέχτηκε σήμερα το χρηματιστήριο Αθηνών, με τον γενικό δείκτη να κάνει «βουτιά».

 

Συγκεκριμένα, με απώλειες 2,14% στις 619,26 μονάδες έκλεισε ο γενικός δείκτης, ενώ σήμερα κινήθηκε μεταξύ 617,13 μονάδων (-2,48%) και 627,54 μονάδες (-0,83%). Ο τζίρος ανήλθε στα 52 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 31,6 εκατ. τεμάχια, ενώ μέσω προσυμφωνημένων πράξεων διακινήθηκαν 1,4 εκατ. τεμάχια.

 

Ο δείκτης υψηλής κεφαλαιοποίησης έκλεισε με πτώση 2,31%, στις 1.462,73 μονάδες, ενώ στο -0,92% ολοκλήρωσε τις συναλλαγές ο Mid Cap και στις 898,96 μονάδες. Ο τραπεζικός δείκτης έκλεισε με απώλειες 3,18% στις 280,66 μονάδες.

 

Ταμπλό

 

Στο ταμπλό, ο Ελλάκτωρ έκλεισε με απώλειες 5,50%, με την Eurobank και τον Μυτιληναίο να κλείνουν στο -4,78% και -4,44% αντίστοιχα.

 

Πάνω από 3% ήταν η πτώση σε Motor Oil, Aegean, ΔΕΗ και ΓΕΚ Τέρνα, ενώ άνω του 2% σε Φουρλή, Alpha Bank, Ελληνικά Πετρέλαια, Εθνική, Βιοχάλκο, Σαράντης και ΟΠΑΠ.

 

Οι απώλειες σε ΕΧΑΕ, Jumbo, Coca Cola, ΕΥΔΑΠ, ΟΤΕ και Πειραιώς ξεπέρασαν το 1%, ενώ κάτω του -1% κινήθηκαν οι Λάμδα, ΑΔΜΗΕ, Titan και ΟΛΠ. Χωρίς μεταβολή έκλεισε τελικά η Τέρνα Ενεργειακή

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ