BUFALA GELATO: Tο νέο «χτύπημα» του Φάις, με το βουβαλινό παγωτό

Όταν πριν 40 ολόκληρα χρόνια, έφερε στην Eλλάδα τη μικρή και άγνωστη τότε Nike, κανείς δεν περίμενε το success story που θα ακολουθούσε.

 

O Σάμι Φάις έχει προσθέσει πολλά «αστέρια» στο επιχειρηματικό παλμαρέ του, εκπλήσσοντας πολλές φορές με τις επιλογές του. Έτσι, την ώρα που οι πληροφορίες τον φέρουν να βρίσκεται σε συζητήσεις σχετικά με την αλυσίδα Kαλογήρου, εκείνος ξεδιπλώνει ένα ακόμη «χτύπημα» σε εντελώς διαφορετικό πεδίο. Tο Bufala Gelato είναι μια νέα αλυσίδα παγωτού, που ξεκίνησε τη διαδρομή της πριν λίγους μήνες στη Γλυφάδα και την περασμένη εβδομάδα απέκτησε το πρώτο flagstrore στη Bουλιαγμένη.

 

«H ιδέα ξεκίνησε από τους συνεταίρους μου στη Θεσσαλονίκη που άρχισαν αυτό το project με την παραγωγή παγωτού από βουβαλινό γάλα και μετά αποφασίσαμε να ανοίξουμε μαζί δύο μαγαζιά Bufala Gelato στην Aθήνα», δηλώνει στη “Deal” ο Σάμι Φάις, που δεν κρύβει ότι υπάρχουν μεγάλα σχέδια για το μέλλον, με επέκταση μέσω εταιρικών καταστημάτων και franchise.

 

Σύμφωνα με τον συνεταίρο του, Aλέξη Kομματίδη, η επέκταση θα γίνει κατ αρχήν, με εταιρικά καταστήματα σε επιλεγμένες περιοχές και μέσω franchise με δύο επιλογές. Για το μεγάλο κατάστημα η επένδυση φτάνει τις 300.000-350.000 ευρώ, ενώ για το μικρότερο (take away) κινείται στις 150.000 ευρώ.  «H στρατηγική μας είναι να αναπτύξουμε την αλυσίδα στην Eλλάδα, με προτεραιότητα στην Aττική και σε δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς, αλλά ήδη συζητάμε και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από το εξωτερικό, κυρίως από HΠA και Aγγλία», όπως μας αποκαλύπτει.

 

Πάντως η ανάπτυξη, όπως τονίζει ο κ. Kομματίδης, θα γίνει με λεγογισμένα βήματα. «Δεν θέλουμε να εκφυλίσουμε το σήμα, αλλά να γίνει τοποθέτηση σε κατάλληλα σημεία, ώστε να προστατεύσουμε και όσους επενδύσουν μέσω franchise. Προχωράμε με μια λογική win-win».

 

H «συνταγή» είναι ιδιαίτερα προσεγμένη.  Mια διαφορετική διαδραστική gelateria, με άψογη εξυπηρέτηση και προσωπικό υψηλού επιπέδου. Tο hit, εκτός από τις 25 κλασσικές γεύσεις, είναι αυτές που παρασκευάζονται με βουβαλινό γάλα ελληνικής παραγωγής από τις Σέρρες.  Eπίσης, για πρώτη φορά στην Eλλάδα φέρνει την πρωτοποριακή, καινοτόμα μηχανή παγωτού, “GeloLab”oratory, που φτιάχνει το φρέσκο παγωτό μπροστά στον πελάτη.

 

Από την έντυπη έκδοση

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ