Άνοδος για τον Γενικό Δείκτη

Σταθερά ανοδικά κινείται σήμερα το χρηματιστήριο Αθηνών.

 

Ειδικότερα, ο Γενικός Δείκτης καταγράφει κέρδη 0,87% στις 875,30 μονάδες, ενώ ο τζίρος είναι στα 29 εκατ. ευρώ και ο όγκος στα 13 εκατ. τεμάχια. Άνοδο 0,94% καταγράφει και ο FTSE 25, στις 2.097,20 μονάδες, ενώ ο τραπεζικός δείκτης κέρδη 1,36% στις 561,73 μονάδες.

 

Ταμπλό

 

Στο ταμπλό τώρα, ο Μυτιληναίος κερδίζει 3,03%, με τις ΕΛΧΑ, ΟΛΠ και Coca Cola να ακολουθούν με άνοδο ανώτερη του 2%. Άνω του +1% κινούνται οι Εθνική, Alpha Bank, Πειραιώς, Ελληνικά Πετρέλαια, Titan, Βιοχάλκο, Λάμδα, Jumbo και Ελλάκτωρ, ενώ ήπια ανοδικά κινούνται οι ΟΤΕ, Motor Oil, Eurobank και ΟΠΑΠ.

 

Στον αντίποδα, ο Σαράντης χάνει 2,21%, με τις ΕΧΑΕ, ΕΥΔΑΠ, Τέρνα Ενεργειακή και ΓΕΚ Τέρνα να καταγράφουν απώλειες άνω του 1%. Ήπια πτωτικά κινούνται οι ΔΕΗ και Aegean, με τον ΑΔΜΗΕ να μην έχει μεταβολή.

 

(Πρώτη καταχώρηση 11:25)

- Διαφήμιση -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ