Οριακή άνοδος στην Καβάλας μετά από έντονες πιέσεις

Παρά τις τραπεζικές πιέσεις η Καβάλας κατάφερε και βγήκε από αυτές χωρίς απώλειες κάθε άλλο σημείωσε άνοδο 0,13% κι έκλεισε στις 734,88 μονάδες.

Ο τζίρος των συναλλαγών ανήλθε σε 46,33 εκατ. ευρώ.

 

Από τους επιμέρους δείκτες, τη μεγαλύτερη άνοδο παρουσίασαν οι εταιρείες Υγείας (+1,97%) και Τεχνολογίας (+1,72%), ενώ κατά 0,52% ενισχύθηκαν οι Τράπεζες.

 

Στον αντίποδα, τη μεγαλύτερη πτώση σημείωσαν οι δείκτες Τηλεπικοινωνιών (-2,06%) και Κοινής Ωφελείας (-1,61%).

 

τελευταία ενημέρωση: 18:12

 

 

Με ήπια κέρδη υποδέχθηκε η ελληνική χρηματιστηριακή αγορά τη χθεσινή απόφαση του Eurogroup να εγκρίνει τη νέα δανειακή σύμβαση της χώρας μας. 

 

Η χθεσινή συνεδρίαση των υπουργών οικονομικών της Ευρωζώνης, όπως αναμενόταν, έδωσε το «πράσινο φως» για την έναρξη της διαδικασίας εκταμίευσης των δόσεων του νέου δανείου.

 

Στις 11:07 ο Γενικός Δείκτης Τιμών ενισχύεται κατά 0,33% στις 736,30 μονάδες, ενώ η αξία των συναλλαγών ανέρχεται στα 5,28 εκατομμύρια ευρώ.

 

Κέρδη καταγράφει η πλειονότητα των επιμέρους κλαδικών δεικτών.

 

Οι τράπεζες ενισχύονται κατά 0,7%, ενώ άνοδο 1,1% σημειώνει ο δείκτης Τροφίμων και Ποτών.

 

Συνολικά, 39 μετοχές ενισχύονται, 26 υποχωρούν και 11 παραμένουν σταθερές.

- Διαφήμιση -
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

spot_img
spot_img

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ