Την ενίσχυση της παρουσίας της στην ελληνική αγορά συνεχίζει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ My market, προχωρώντας σε νέα επένδυση στο Ηράκλειο Κρήτης. Η εταιρία εγκαινίασε το πρώτο εταιρικό κατάστημα στην πόλη, σηματοδοτώντας την περαιτέρω ανάπτυξη του δικτύου της στο νησί.
ΕΠΕΝΔΥΣΗ
Η συνολική επένδυση για τις νέες κινήσεις ανέρχεται σε περίπου 7 εκατ. ευρώ. Από αυτά, τα 5,5 εκατ. ευρώ αφορούν το νέο κατάστημα στο Ηράκλειο, ενώ επιπλέον 1,5 εκατ. ευρώ διατέθηκαν για την ανακαίνιση υπάρχοντος καταστήματος στον Άλιμο.
Η επέκταση στο Ηράκλειο αποτελεί νέο βήμα για την εταιρία, η οποία μέχρι σήμερα δραστηριοποιούνταν στην Κρήτη κυρίως μέσω καταστημάτων χονδρικής.
ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ
Το νέο My market βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Ηρακλείου, στη λεωφόρο 62 Μαρτύρων και Ανωγείων. Διαθέτει χώρο πώλησης άνω των 1.000 τετραγωνικών μέτρων και επιπλέον βοηθητικούς χώρους άνω των 2.000 τ.μ.
Το κατάστημα είναι εξοπλισμένο με συμβατικά και αυτόματα ταμεία, ενώ προσφέρει θέσεις στάθμευσης, συμπεριλαμβανομένων θέσεων για άτομα με αναπηρία και σημεία φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων. Στην προϊοντική γκάμα περιλαμβάνονται εξειδικευμένα τμήματα, όπως bake off και προϊόντα ευεξίας, καθώς και επιλογές τοπικών προϊόντων.
ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ
Παράλληλα, ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση καταστήματος στον Άλιμο, στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Κανάρη. Το κατάστημα διαθέτει ανανεωμένους χώρους πώλησης και υποδομές, με σύγχρονα τμήματα όπως κρεοπωλείο, μαναβική, κάβα και καλλυντικά.
Στο πλαίσιο της ανακαίνισης, ενισχύθηκαν και οι υπηρεσίες εξυπηρέτησης, με την προσθήκη αυτόματων ταμείων και σημείων φόρτισης.
ΔΙΚΤΥΟ
Η αλυσίδα My market αριθμεί πλέον περίπου 290 καταστήματα σε όλη τη χώρα. Η στρατηγική της εταιρίας επικεντρώνεται στην ανάπτυξη νέων σημείων και στον εκσυγχρονισμό υφιστάμενων καταστημάτων, με στόχο τη βελτίωση της αγοραστικής εμπειρίας.
Οι νέες επενδύσεις εντάσσονται στο ευρύτερο πλάνο ενίσχυσης της παρουσίας της εταιρίας σε μεγάλες αστικές αγορές και περιφερειακές πόλεις.



